Maxat svt

Maxat fredag! | SVT Play

En Maxatmaskin är en kedjereaktion som byggs av massa grejer för att göra något så enkelt som att dra av sig ett plåster eller släcka lampan.

Erik Ekstrand och hans byggäng bygger galna, fantastiska och häpnadsväckande maskiner som i en kedjereaktion löser till synes enkla problem på ett extremt krångligt och roligt sätt.

Maxat hela maskinen – SVT Play

Maxat hela maskinen | SVT Play

Dante och Malin bakar en gigantisk chokladbollsbomb och Amanda bygger en Maxat-maskin som ska hindra den från att sprängas. På den här festen blir allt maxat!

En Maxatmaskin är en kedjereaktion som byggs av massa grejer för att göra något så enkelt som att dra av sig ett plåster eller släcka lampan. Programledare Dilan Apak och Erik Ekstrand.

Fixarfesten – Maxat | SVT Barn

2087 Likes, 1228 Comments – SVT Barn (@svt_barn) on Instagram: “I höst kommer en ny säsong av Maxat! Nu vill vi veta vilken maskin du helst skulle …

Maxat säsong 4 med Erik Ekstrand är här! – YouTube

SVT Barn on Instagram: “I höst kommer en ny säsong av Maxat!👏🏽🙌🏾Nu vill vi veta vilken maskin du helst skulle vilja se? ❤️=Stenåldersmaskin, 💚=Hamburgermaskin, 💙=Städa-rummetmaskin, 💜=Fotbollsmaskin🙃🙃🙃#maxat #barnkanalen”

Maxat fredag! Play. Os-mania. Erik och byggänget bygger maxade kedjereaktionsmaskiner. I detta avsnitt ska maskinen “Os-mania” äntligen ge Erik den …

2,087 Likes, 1,228 Comments – SVT Barn (@svt_barn) on Instagram: “I höst kommer en ny säsong av Maxat!👏🏽🙌🏾Nu vill vi veta vilken maskin du helst skulle vilja se? ❤️=Stenåldersmaskin, 💚=Hamburgermaskin, 💙=Städa-rummetmaskin, 💜=Fotbollsmaskin🙃🙃🙃#maxat #barnkanalen”

REAGERAR* på när jag är med i TV “SVT MAXAT FREDAG”

Maxat fredag! SVT Play Stream Webb-TV

20 dec. 2021 — Han bygger och gör experiment i program som ”Maxat”, … Gör: Leder sedan 2018 flera olika barnprogram på SVT, bland annat SVT:s …

Maxat fredag! SVT Play. Os-mania. Erik och byggänget bygger maxade kedjereaktionsmaskiner. I detta avsnitt ska maskinen

I höst kommer en ny säsong av Maxat! Nu vill vi veta vilken …

Erik ”Maxat” Ekstrand – nästan lika tokig som i rutan | SvD

Han har badat i bearnaisesås, bygger linbanor med stolsliftar och ser livet som en fin bil. Efter ett besök hos barnprogramledaren Erik Ekstrand kan SvD Junior konstatera: han är nästan lika tokig i verkligheten som på tv.

Keywords: maxat svt, erik ekstrand svt