Navestad nyheter

Senaste nytt från Polisen i Navestad – händelser & brott

Gilla Brottsplatskartan på Facebook för att få nyheter, händelser, och knasiga brott i ditt flöde. Senaste händelserna & brotten i ditt län. Blekinge, Dalarna, …

Senaste händelserna som skett i och omkring Navestad.

Polisen efter fritagningen: Där tar spåren slut – Aftonbladet

Fritagningen i Norrköping: Där tar polisens spår slut

13 feb. 2023 — NYHETER. Den dömde gängkriminelle Milad Safi och hans befriare är fortfarande på fri fot. Polisen söker nu efter en liten röd sportbil och …

Den dömde gängkriminelle Milad Safi och hans befriare är fortfarande på fri fot. Polisen söker nu efter två bilar med speciella detaljer.

Första åtalet efter upploppen i Navestad – SVT Nyheter

Första åtalet efter upploppen i Navestad | SVT Nyheter

5 aug. 2022 — På fredagen åtalades en man i 30-årsåldern efter det våldsamma upploppet i Navestad i Norrköping, under påskhelgen.

På fredagen åtalades en man i 30-årsåldern efter det våldsamma upploppet i Navestad i Norrköping, under påskhelgen. Han är misstänkt för grovt sabotage mot blåljusverksamhet och grovt våld mot tjänsteman i tre fall.

Nyheter och händelser | Polismyndigheten – Polisen

Webbplats för polisen i Sverige. Gör polisanmälan och tipsa polisen. Vid pågående brott – ring 112. Hitta adresser och öppettider för polisstationer.

Ovanliga greppet från polisen – publicerar bilder på 23 …

Ovanliga greppet från polisen – publicerar bilder på 23 misstänkta – P4 Östergötland | Sveriges Radio

18 nov. 2022 — Polisen har nu publicerat bilder på flera personer som varit på plats eller misstänks ha deltagit i upploppen i Navestad i Norrköping i påskas.

Polisen har nu publicerat bilder på flera personer som varit på plats eller misstänks ha deltagit i upploppen i Navestad i Norrköping i påskas.Utredningen …

Utpekad upploppsledare i Navestad: “Jag trodde jag hade rätt …

Utpekad upploppsledare i Navestad: “Jag trodde jag hade rätt att göra vad jag gör” • Blev skjuten i benet • Riskerar långt fängelsestraff

10 aug. 2022 — Han bor med sin fru och två barn i Navestad. … Han uppger att det rådde kaos ute i Navestad den 17 april. … Så jobbar vi med nyheter.

Trots att han bott i Sverige i åtta år visste 28-åringen inte om att han inte fick kasta sten mot polisen. “Jag trodde jag hade rätt att skydda min koran och religion”, säger mannen som åtalas för flera brott i samband med påskupploppen i Navestad.

Maria Nilsson, författare på Norrköpings Stadsmission

Man attackerades av fyra personer – och pressades på pengar: “Vi har fått bra signalement”

24 jan. 2023 — Man utsatt för grov misshandel och grov utpressning. En man blev på måndagskvällen misshandlad i Navestad. … Så jobbar vi med nyheter.

En man i 30-årsåldern fördes till sjukhus efter en misshandel i Navestad på måndagskvällen.

Byggstart i Navestad – Fastighetsvärlden

Maria Nilsson, författare på Norrköpings Stadsmission

Wall of Kindness är tillbaka. 20 januari, 2023 i Nyheter /av Maria Nilsson … Invigning av Trygga Ortens lokal i Navestad … Hela Navestad plockar skräp!

WighsNews – Blåljusnyheter Östra Östergötland men även …

Det stora ”omvandlingsnumret” i Norrköping, förnyelsen av Navestad, ska snart ta fart. Den 1 februari börjar man bygga om … Fler Nyheter från förstasidan …

Wighsnews Nyheter

WighsNews. Blåljusnyheter Östra Östergötland men även med större riksnyheter. Tipstelefon:0735-182989. Tipsmail: tips@wighsnews.se. SMS …

Keywords: navestad nyheter