Rätt underkläder gör underverk

Vackra underkläder med bekväm passform gör underverk för humöret! Se till att du hittar de plaggen som passar dig perfekt.

BH:ar för alla tillfällen

Underkläder är något som är så väl personliga som intima. En bra BH ska forma och stödja bysten. Här hittar du ett gigantiskt utbud av många kända märken och du lär garanterat hitta den BH som passar dig och din smak. Bygg upp din garderob av underkläder med BH:ar och trosor som passar just din kropp alldeles perfekt.
Det är bra att ha underkläder för olika tillfällen. Till vardags passar antagligen en välsittande och stödjande BH av lite enklare snitt alldeles utomordentligt bra. En BH som du känner dig bekväm under hela arbetsdagen. Men, på kvällen, eller vid speciella tillfällen, kanske du vill känna dig extra fin och sexig i en lite mer glamourös modell. Det finns BH:ar för alla tillfällen och det finns en stor fördel med att shoppa dem online. Då kan du sitta hemma i lugn och ro och känna efter vad som passar allra bäst i just din garderob av underkläder.
Ett tips nu när du investerar i nya underkläder, är att rensa ut de som är gamla och slitna. Nu är det dags att ge underklädeslådan ett riktigt lyft!

Mät på rätt sätt

Det är inte helt lätt att hitta rätt storlek – många är vi som år efter år bär BH i fel storlek. När du ska välja storlek är det av största betydelse att du mäter helt korrekt. Först mäter du omkretsen under bysten. Se till att måttbandet verkligen ligger rakt runt ryggen. Mät sedan omkretsen över bysten just där bysten är som störst. Dessa mått ska du sedan använda dig av när du väljer storlek. Tänk på att alltid titta på den storleksmodellen som just den BH-modell som du har valt. Storlekarna kan nämligen skilja sig åt mellan olika märken.